Millenium Hardtail MTB

De MILLENIUM HARDTAIL MOUNTAINBIKES worden stuk voor stuk met trots gemaakt. Gewicht en budget zijn bij de samenstelling vaak drijfveren. Er wordt altijd voor het maximaal haalbare gegaan. Een Millenium mountainbike helpt je gegarandeerd naar een hoger niveau.

HAAL HET BESTE UIT JE BUDGET

Hoogwaardige afwerking, precies zoals jij het wilt of door ons samengesteld met de best mogelijke combinatie van onderdelen.

Vaak worden fietsen gemaakt voor de grote massa en wordt er niet specifiek naar de individuele wensen van de consument gekeken. Iedereen heeft echter zijn eigen voorkeur, inzetgebied en budget. Niet iedereen heeft 12 speed nodig om 25% hellingen te beklimmen.

Heb je ooit met een fiets van 7,5kg gereden? Onvoorstelbaar wat dat voor een beleving is. Daar wordt je nu echt blij van. De KOM's van Strava zijn nu in één keer wel haalbaar.

Technische specificaties

  • Vanaf 6.5 kg
  • Volledig carbon frame
  • In de maten 15,5" - 17,5" - 19" - 21"

Customizable

  • Afmontage naar wens
  • Andere kleuren
  • Matte of glanzende afwerking

Bij Millenium is iedere fiets uniek. Zo is de kleur, afwerking en afmontage geheel naar wens aan te passen. Liever een andere vork, demper, remmen, verzet of kleur? Bij Millenium geen probleem.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Onafhankelijk van contracten met grote leveranciers, zo kunnen wij de fiets precies naar wens samenstellen.

Millenium
                MTB
     Wheels

STANDAARD OPTIES

Met zorg door ons samengesteld.

coming soon

        Zet
   de stap
      naar vrijheid

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN


Have fun, be active. Ride a bike.

Millenium Cycling Team

TOP