Millenium Racefiets

De MILLENIUM RACEFIETSEN worden stuk voor stuk met trots gemaakt. Gewicht en budget zijn bij de samenstelling vaak drijfveren. Er wordt altijd voor het maximaal haalbare gegaan. Een Millenium racefiets helpt je gegarandeerd naar een hoger niveau.

HAAL HET BESTE UIT JE BUDGET

Hoogwaardige afwerking, precies zoals jij het wilt of door ons samengesteld met de best mogelijke combinatie van onderdelen.

Vaak worden fietsen gemaakt voor de grote massa en wordt er niet specifiek naar de individuele wensen van de consument gekeken. Iedereen heeft echter zijn eigen voorkeur, inzetgebied en budget.

De grote fabrikanten werken vaak met contracten voor subcomponenten en hebben daarom beperkte opties. Wij gaan hier niet in mee en bieden volledige vrijheid in component keuze. Wil je spaken van touw (PI-ROPE Wheels), blauwe spaaknippels of een custom design? Ben je junior en moet je met een bepaald verzet rijden? Liever een specifiek soort stuurlint of geïntegreerde fietscomputer? Bij ons allemaal geen probleem. Het belangrijkste, wij zorgen ervoor dat je het best mogelijke uit je budget haalt.

Technische specificaties

  • Aero Frame - schijfremmen
  • Standaard frame - velgremmen

Customizable

  • Afmontage naar wens
  • Andere design
  • Matte of glanzende afwerking

Bij Millenium is iedere fiets uniek. Zo is de kleur, afwerking en afmontage geheel naar wens aan te passen. Liever een ander zadel, band, verzet of kleur? Bij Millenium geen probleem.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Onafhankelijk van contracten met grote leveranciers, zo kunnen wij de fiets precies naar wens samenstellen.

STANDAARD OPTIES

Met zorg door ons samengesteld.

coming soon

        Zet
   de stap
      naar vrijheid

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN


Have fun, be active. Ride a bike.

Millenium Cycling Team

TOP